loader image

Ремко Кийпърс

Видео специалист
Background

За лектора

Ремко Кийпърс е холандски видео специалист, които е реализирал всякакъв тип мапинг проекти, на половината земно кълбо, в последните 10 години. Той е свикнал с комплексните изисквания на мащабни светлинни фестивали, от които често са част специфични постоянни инсталации и корпоративни продукции.

Неговата роля включва не само ръководенето на технически екип, но също така и осъществяването на връзката между ръководителите на проекти, клиентите и създателите на артистично съдържание.

Ремко е развил задълбочено разбиране за използването на правилния софтуер, който да отговаря на сложните изисквания за мапинг и проектиране на съдържание по начин, който дори и в последната минута позволява промени и възможно най-добър резултат за клиента.
Отскоро Remco е базиран в Берлин като работещ на свободна практика, като допълнително развива своя опит в картографирането и програмирането на интерфейси.

Отскоро Ремко живее в Берлин и freelancer, като допълнително развива своята експертиза в мапинга и програмирането на интерфейс.


Network


БЮЛЕТИН

Абонирай се, за да получаваш най-актуалната информация за LUNAR FESTIVAL.