loader image

ЗА ФЕСТИВАЛА


Invalid ID

Когато луната изгрее, светлините на LUNAR ще бъдат включени, за да преобразят в огромна и бляскава галерия под открито небе едни от най-красивите сгради, паркове и площади в София. 

Второто издание на Фестивала на светлините LUNAR ще се състои в рамките на четири вечери – между 11 и 14 май 2023 г. Артисти от цял свят ще разкажат истории, провокират въображението и изненадат публиката, чрез своите вълнуващи 3D мапинг проекции и светлинни инсталации.

Фестивалът на светлините LUNAR e частна и независима инициатива на българското студио за визуални ефекти MP-STUDIO. Той се организира в партньорство с един от най-известните светлинни фестивали в света Festival of Lights International. Той се организира в партньорство с един от най-известните светлинни фестивали в света Festival of Lights International. Събитието ще се реализира с институционалната подкрепа на Бюрото на Европейския парламент в България, Представителството на Европейската комисия в България, Столичната община, Министерството на туризма и с финансовата подкрепа на програма “Създаване” на Национален фонд “Култура”.

Достъпът до всички произведения, част от фестивала, е свободен.

Background

БЮЛЕТИН

Абонирай се, за да получаваш най-актуалната информация за LUNAR FESTIVAL.