loader image

Новини

Разходи се спокойно и удобно във фестивалните вечери

todayмай 9, 2023 1017 1

Background

Скъпи посетители,

Щастливи сме, че тази година, благодарение на съдействието на Столична община, Столичния общински съвет и огромната подкрепа на почетния патрон на фестивала г-н Георги Валентинов Георгиев ще можем да се придвижваме много по-лесно до фестивалните зони.

Ето как:

Обособява се пешеходен маршрут по:
– бул.”Цар Освободител” (от ул. “Г.С.Раковски” до пл.”Независимост” с пропускане не движението по бул.”Княз Ал.Дондуков”) и
– по ул.”Оборище” от бул.”Васил Левски” до пл.”Александър Невски” (влизането на МПС ще бъде забранено в интервала от 21:00 – 01:00 ч. във всяка вечер.

Приканваме ви да оставите автомобилите и да ни посетите, използвайки столичното метро. То ще работи с удължено работно време до 01:00 ч. за целия период на фестивала (11-14 май).
Метровлаковете ще са с интервали на движение в съответните участъци, както следва:
– метростанция „Сливница” – метростанция „Младост 1″ – петнадесет минути;
– метростанция „Горна баня” – метростанция „Хаджи Димитър” – двадесет минути;
– метростанция „Младост 1″ – метростанция „Летище София” – тридесет минути;
– метростанция „Младост 1″ – метростанция „Бизнес парк” – тридесет минути;
– метростанция „Сливница” – метростанция „Витоша” – тридесет минути.

В допълнение, ще можем да се придвижваме и лесно до първата фестивална локация, която е извън централната част на столицата – Sofia Ring Mall. Последният автобус от собствената линия на партньорите ни ще тръгва от мола в 23:15 ч. (маршрутът е Sofia Ring Mall – метростанция Бизнес парк).

И още нещо – нашите партньори от Cyrcl ще предоставят специална изненада за всички посетители, които искат да се придвижват от локация до локация на две гуми. Ще я обявим съвсем скоро – следете тук и в Instagram!

Автор:LUNAR Festival of Lights

Оценете

Предишна новина

  • 741
close

labelНовини todayмай 5, 2023

Победители в конкурса “eXperience by eMAG: Dream, create and inspire”

Петчленното жури в конкурса “eXperience by eMAG: Dream, create and inspire” избра тримата победители, чиито творби ще красят фасадата на Националния дворец на културата, всяка вечер в рамките на LUNAR. [...]

Виж ощеБЮЛЕТИН

Абонирай се, за да получаваш най-актуалната информация за LUNAR FESTIVAL.