loader image

Новини

Силата на приказките като непрекъснат източник на вдъхновение

todayмай 8, 2024 2490 1 5

Background

В сърцето на комуникациите и работодателската марка на Мебели Виденов стои Гергана Кънчева. Част е от компанията вече повече от четири години. Разговаряме с нея на тема силата на приказките. Гергана споделя своята философия за силата на приказките, които не само развиват децата, но и въздействат на възрастните. За нея, мечтите са фундаментално важни, като непрекъснат източник на вдъхновение и успех, които ни превръщат в по-добри версии на себе си.

Какво е за вас LUNAR?

Вече няколко години го посещаваме и истински се гордеем с това събитие, което обогатява културния живот на града ни. Като част от нашите ценности е вярата ни в силата на изкуството, която обединява. LUNAR е пример за креативност и иновация, които ние подкрепяме. Благодарим на организаторите за тяхната ангажираност и смелост в създаването на този уникален фестивал за обогатяване на културния пейзаж на нашия град.

По какъв начин такъв тип събития променят средата, в която живеем?

Културните събития като LUNAR не просто трансформират облика на града ни, като превръщат обичайни места във вълнуващи и магически пространства. Те създават възможност на хората да споделят емоции, потапяйки се в изкуството и креативността, което обогатява техния духовен и емоционален живот. Тези събития играят ключова роля в привличането на туристи и инвестиции, като представят нашата страна като модерно, динамично и културно разнообразно място.  За нас, като най-голямата българска компания за мебели в страната, участието в това събитие е възможност да създадем още по-силна връзки с хората, които ни вдъхновяват и подкрепят в нашата работа. Фестивалът е повод да излезем от дома и да се потопим в изкуството, но това не намалява важността на уюта в нашите домове, където също можем да бъдем творци. Изкуството на уют и комфорт е също толкова важно, като ние в Мебели Виденов се стремим да съчетаем креативността и иновациите в нашата работа всеки ден.

Какво е Вашето послание към публиката, която ще посети инсталацията, която подкрепяте?

Да не спират да мечтаят и да не спират да търсят вдъхновение. Нека винаги запазват вярата си в мечтите, нека продължават да търсят любовта и щастието сред хората около тях. Вярваме, че в живота, точно както и в приказките, доброто винаги побеждава. Нека се вдъхновяваме от екипната работа и сплотеността, за да създадем своя собствен път към успеха и щастието и никога да не спираме да мечтаем да си пожелаем повече.

Фестивалът цели да се превърне в ежегодно събитие. Как си представяте да изглежда неговото десето издание?

След десет години си представям да бъде като истинско празненство на фантазията и технологичния напредък. Въображаемият свят, ще бъде още по-вълнуващ и впечатляващ, с използване на най-новите иновации в областта на светлинното и звуково изкуство. Ще има по-сложни и интерактивни елементи, които ще ангажират публиката и ще я потопят в едно невероятно преживяване. LUNAR ще бъде не просто шоу, а истинско пътуване през времето и пространството, което оставя дълбоко впечатление в сърцата и умовете на всички зрители.

Автор:LUNAR Festival of Lights

Оценете

Предишна новина

  • 2858
  • 4
close

labelНовини todayмай 8, 2024

Технологични иновации и изкуството на над 20 артисти и студия ще изненадат посетителите на LUNAR

Събитието започва утре, 9 май, а Столичната община обособява пешеходни зони, по-голяма честота на транспорта и удължено работно време на метрото до 01:00 ч. Изкуството на над двадесет артисти и [...]

Виж ощеБЮЛЕТИН

Абонирай се, за да получаваш най-актуалната информация за LUNAR FESTIVAL.