loader image

Новини

Юлиана Борисова: Всички ние сме “пътешественици” и чрез своите мечти

todayаприл 29, 2024 414

Background

Тази година, Hyatt Regency Sofia ще бъде домакин на не един, а цели два видео мапинг спектакъла.

Разговаряме с Юлиана Борисова, мениджър „Маркетинг и комуникации“ от екипа на хотела за пътуването, вдъхновението и това да учиш и да се развиваш.

Какво Ви кара да вярвате в LUNAR?

Като човек, който работи в хотелския бранш, съм наясно, че нашите гости не спират да търсят нови и различни преживявания. За нас е важно да се развиваме, да изненадваме и да ги караме да искат да се връщат при нас, защото винаги има какво ново да открият. Фестивалът ни дава възможност за интеракция с тях по един нестандартен начин и допринася за популяризирането на София като дестинация. Освен това, страстта и професионализма на екипа на MP-STUDIO, както и партньорството с Festival of Lights International, подкрепата на Европейския парламент в България, представителството на Европейската комисия, Столична община, Министерството на туризма и НФК, обещават успеха и на тазгодишното издание на LUNAR.

Тази година, за първи път ще видим видео мапинг шоу на Вашата фасада. Какво е посланието Ви към публиката?

Креативност и внимание към детайла са в основата на нашите вярвания, а посланието ни към всички в днешния забързан свят е да бъдат повече на настоящото място и в настоящия момент. Сигурна съм, че видео мапинг шоуто на нашата фасада ще въодушеви и очарова, защото всички ние сме “пътешественици” и чрез своите мечти. 

И през първите две издания на събитието, на фасадата на Hyatt Regency Sofia видяхме невероятните творби на български и световни артисти. Тази година, ще се насладим на творба на Ари Дикиер – един много интересен съвременен аудиовизуален артист, показвал творбите си в цял свят. Защо е важно да се насърчава творческата свобода?

С Ари Дикиер споделяме едни и същи виждания – той се вдъхновява от пътуването и наблюдението на заобикалящия ни свят, а ние, като част от бранда Hyatt, не спираме да предизвикваме границите във всичко, което правим. Да погледнеш на света през своята собствена призма и да покажеш на аудиторията един нов прочит на това, което на пръв поглед изглежда обикновено, е смело, а нашата цел е да издигнем отношенията си с гостите на още по-високо ниво. 

Кампанията Be More Here на Hyatt, която е в основата на шоуто, насърчава нов и уникален подход към гостоприемството, който отива отвъд предоставянето на място за сън, като стимулира осъзнатостта на гостите. Hyatt подкрепя и насърчава многообразието във всичките му форми, давайки възможност на всеки човек да бъде най-добрата версия на себе си. Това от своя старана, определя начина, по който се отнасяме както един към друг, така и към нашите гости. 

За трети път сте домакин на обучителната програма, част от фестивала. Защо е важно да не спираме да се учим?

Целият ни екип е изключително щастлив, че за трета поредна година нашият хотел ще има възможност да бъде домакин на практическите обучения, организирани по време на фестивала. Семинарите ще се проведат в Hyatt Regency Sofia в рамките на два дни и аз самата нямам търпение да присъствам, за да почерпя отново вдъхновение от талантливи експерти от България и чужбина в областта на визуалните изкуства и 3D мапинг технологиите. Обичам да казвам, че винаги може и още, защото да научава нови неща, без съмнение, е в основата на израстването на човек.  

Фестивали като LUNAR насърчават хората да пътуват и преоткриват градовете по нов начин. Вярвате ли, че подобен тип формати могат да подпомогнат развитието на градовете, в които се организират?

Базирайки се на постиженията от предишните две години, можем смело да кажем, че LUNAR вече се е утвърдил като значимо събитие в региона. Щастлива съм, че все повече хора осъзнават важността на това да подкрепяме подобен тип формати, защото именно те карат нашата столица да засияе.

LUNAR цели да се превърне в ежегодно събитие. Как си представяте да изглежда неговото десето издание?

Тази година е третото издание на фестивала, а за Hyatt Regency Sofia то е съвсем ново начало. Възможността да направим един така наречен скок от статични проекции към мапинг шоу обещава да очарова аудиторията още повече. 

Вярвам, че както ние, така и самият LUNAR ще продължава да се развива и се надявам десетото му издание да включва още повече сгради и в други градове в България и да има възможност да покаже творби на още повече артисти, български и международни. 

За Юлиана Борисова:

Юлиана се присъединява към екипа на Hyatt Regency Sofia през 2022 година. Бакалавър е по международен бизнес мениджмънт от University of Worcester и Federation University Australia и магистър по туризъм и хотелиерство със специализация маркетинг от IULM University.

Автор:LUNAR Festival of Lights

Оценете

Предишна новина

  • 6875
  • 1
close

labelНовини todayаприл 18, 2024

22 светлинни творби и нова фестивална зона очакват посетителите на LUNAR 2024

Третото издание на културното събитие ще предложи 4,5 км пешеходен маршрут и изцяло нова фестивална зона – Южен парк 2 Двадесет и две са светлинните творби, които ще преобразят София [...]

Виж ощеБЮЛЕТИН

Абонирай се, за да получаваш най-актуалната информация за LUNAR FESTIVAL.